Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten
U bent hier: Diensten
Volg Warx op Twitter Volg Warx op Facebook

Diensten

Wat Warx zoal voor u kan betekenen:

Uitzenden
Heeft u tijdelijk, voor een kortere of langere periode, extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de ideale oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste werknemer binnen de afgesproken tijd. De werknemer gaat vervolgens bij u aan de slag en is bij Warx in dienst.

Wekelijks worden door u de uren ondertekend en op basis van dit urenbriefje betalen wij de werknemer en ontvangt u de faktuur.

Detacheren
U heeft een langlopend project of een bepaalde tijd mensen nodig, dan kiest u voor detacheren! Dit geeft u meer zekerheid dan uitzenden. U beschikt langer over dezelfde werknemer. Goed voor de binding binnen u bedrijf en makkelijk voor u, als het project of bepaalde periode is afgelopen u weer terug gaat naar u oorspronkelijke bezetting.

Pay-rolling
U heeft een goede kandidaat maar wilt nog niet alle rompslomp op de halshalen om deze direct in dienst te nemen. Dan zijn wij u partner. Warx neemt de persoon in dienst een stelt deze aan u beschikbaar tegen een afgesproken tarief, vaak ook nog goedkoper de eerste zes maanden dan dat u hem zelf in dienst neemt! En u bent er bij ons zeker van dat alles goed geregeld is!

Werving en selectie
U bent op zoek naar een specifieke kandidaat maar heeft niet de tijd om zelf alle werkzaamheden te doen die er bij komen kijken als u een vacature wilt plaatsen. Ook niet de hoge kosten van advertenties ed. Wij zijn doorlopend op zoek op allerlei gebieden en dus ook op uw vlak. Wij zorgen dat wij het gehele voortraject voor u uitvoeren, zodat u met die paar echt goede kandidaten aan tafel komt te zitten en u zich kan richten op uw werk!

Outsourcing
Outsourcing stel:  u heeft een grote klus maar even niet de benodigde ruimte of personele bezetting dan kan Warx het hele traject voor u uithanden nemen. Zowel op productiewerk als metaalbewerking. Wij zorgen dan voor de benodigde bedrijfsruimte en personeel tegen een vooraf afgesproken prijs. Wij nemen op dat moment al uw zorgen uit handen en zorgen dat u snel uw klant kunt bedienen.

Warx Personeelsdiensten © 2019 | Website: Rootz*