Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten Warx Personeelsdiensten
U bent hier: Werving en selectie
Volg Warx op Twitter Volg Warx op Facebook

Werving en selectie

U bent op zoek naar een specifieke kandidaat maar heeft niet de tijd om zelf alle werkzaamheden te doen die komen kijken bij het proces van werving en selectie. Denk aan het plaatsen van advertenties, het voeren van sollicitatiegesprekken, etc. Warx is doorlopend op zoek naar kandidaten op diverse gebieden, heeft veel ervaring met het maken van de juiste match en een uitgebreid kandidatenbestand. Wij voeren het gehele voortraject voor u uit, terwijl u zich kunt richten op de kern van uw werk. Aan het eind van het traject komt u direct met goede kandidaten aan tafel te zitten!

Outsourcing

Stel:  u heeft een grote klus maar even niet de benodigde ruimte of personele bezetting. Warx kan in dat geval het hele traject van u overnemen. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor de benodigde bedrijfsruimte en het personeel, tegen een vooraf afgesproken prijs. Warx biedt outsourcing voor diverse bedrijven, zowel in productiewerkzaamheden als verschillende vormen van metaalbewerking.

Warx Personeelsdiensten © 2019 | Website: Rootz*